• Vragen? (033) 299 0502
  • Lorentzweg 2a, Bunschoten
  • Vrijblijvend kennismaken

    Vrijblijvend kennismaken

IJsmachines

Ijsmachines

HEEFT U EEN
VRAAG?

Wij helpen u
graag verder!

Met schilferijs en scherfijs creëer je de juiste omstandigheden om voedingsproducten te bewaren, te presenteren en te transporteren. Fresko heeft specialistische scherfijsmachines en schilferijsmachines in het assortiment, specifiek voor de voedingsindustrie. Met deze ijsmachines kun je producten koelen en bevochtigen waar nodig. Of het nou kilo’s of tonnen ijs betreft, wij hebben de juiste oplossing.

Scherfijsmachines

Scherfijs is ideaal voor het transport of de opslag van producten die koeling nodig hebben. Het heeft een temperatuur van ongeveer -9⁰ Celsius. De bijnaam is ‘droogijs’ omdat het volledig is bevroren wanneer het uit de ijsmachine komt. Scherfijs is makkelijk te doseren en draagt bij aan een goede verdeling in warmteoverdracht.
Het ijs uit de schilferijsmachine is tussen -1⁰ en 0⁰ Celsius. Het is voor 70% bevroren en wordt daarom ‘nat ijs’ genoemd. Met schilferijs zorg je vooral voor een mooie presentatie van verse producten als vlees, verse vis, fruit of salades.

Maja ijsmachines

Fresko is trotse dealer van de bekende Maja ijsmachines. Dit degelijke Zuid-Duitse merk levert al sinds 1955 apparatuur voor de voedingsindustrie. De Maja scherfijsmachines en schilferijsmachines staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en constante prestaties.

IJsmachines op uw wensen afgestemd

Heb je ijs nodig voor een specifieke situatie of een uniek project? We kijken samen naar het benodigde materiaal en de hoeveelheid ijs die dagelijks nodig is. Voor horecabedrijven nemen we ook het uiterlijk van de ijsmachine in overweging. Zo nodig passen we de installatie aan op jouw wensen en eisen. Precies op maat dus. Daarom vind je bij Fresko altijd de perfecte ijsmachine voor jouw situatie.

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Initial Stage

MODERNSTE TECHNIEKEN

De ontwikkelingen in koeltechniek en klimaatbeheersing gaan snel. Wij leiden ons team voortdurend op. Zo profiteer jij constant van de nieuwste ontwikkelingen.

Initial Stage

PERSOONLIJK

Van een airco-unit tot grote koelinstallaties voor de voedingsindustrie. Bij Fresko krijgt uw project onze warme en deskundige aandacht!

Initial Stage

Maatwerk

Is er geen geschikt af-fabriek product leverbaar? Wij leveren maatwerk oplossingen, van koelapparatuur tot bedieningsprogramma’s.

ANDERE DIENSTEN

Koeltechniek

Koeltechniek

Van grote koelinstallaties voor de voedselindustrie tot de koelkast in de keuken; de impact van koeltechniek op het dagelijks leven is enorm. En daarom worden wij er warm van.

Lees meer
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Fresko is specialist in klimaatbeheersing voor onder meer bedrijfspanden, kantoorgebouwen en verzorgingshuizen. Wij zorgen voor het klimaat dat jij nodig hebt.

Lees meer
Ijsmachines

Ijsmachines

Fresko is trotse dealer van de bekende Maja ijsmachines. Met deze ijsmachines kun je producten koelen en bevochtigen waar nodig. Of het nou kilo’s of tonnen ijs betreft, wij hebben de juiste oplossing.

Lees meer