• Vragen? (033) 299 0502
  • Lorentzweg 2a, Bunschoten
  • Vrijblijvend kennismaken

    Vrijblijvend kennismaken

Over Fresko

PERSOONLIJK MAATWERK IN KOELTECHNIEK EN KLIMAATBEHEERSING

Ons bedrijf is een kleine, gezellige club van vakliefhebbers die gespecialiseerd zijn in het oplossen van jouw koelvraagstukken. Wij zijn gepassioneerd over ons vakgebied en bewijzen onze expertise met optimale koeling en klimaatbeheersing in de praktijk.

MAATWERK VAN EEN SPECIALIST

Een betrouwbare partner met hoogwaardige producten en uitstekende service vinden wij altijd een vereiste. Daarom bieden wij niet alleen kwalitatieve systemen, maar ook onderhouds- en energiebesparende oplossingen. De beste oplossing is niet altijd de duurste, maar eerder de oplossing die aansluit op jouw behoeften en budget.

Onze toewijding aan service en klanttevredenheid is ongeëvenaard. We werken nauw samen om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Daarom kun je er van uitgaan dat we altijd bereikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

MODERNE KOELTECHNIEKEN

De wereld van koeltechniek is veelzijdig en altijd in ontwikkeling. Daarom zorgen wij voortdurend voor opleiding van ons team en de laatste certificaten op koelgebied. Fresko heeft onder meer deze certificeringen in huis:

  • F-Gassen
  • PED-certificering 3 en 4
  • NVKL-lid
  • Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd

UW PARTNER IN KOELTECHNIEK

Wil je zelf eens de warme belangstelling, mogelijkheden en service van Fresko ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

NEEM CONTACT OP

Initial Stage

MODERNSTE TECHNIEKEN

De ontwikkelingen in koeltechniek en klimaatbeheersing gaan snel. Wij leiden ons team voortdurend op, zodat u profiteert van de nieuwste ontwikkelingen.

Initial Stage

PERSOONLIJK

Van een losse airco-unit tot koelinstallaties voor de voedingsindustrie. Van particuliere tot zakelijke klanten. Bij Fresko krijgt uw project onze warme persoonlijke aandacht!

Initial Stage

MAATWERK

Is er geen geschikt af-fabriek product leverbaar? Dan maken wij een oplossing voor u op maat, van koelapparatuur tot bedieningsprogramma’s!

ONS TEAM

ONZE KLANTEN