• Vragen? (033) 299 0502
  • De Hooistreep 10, Bunschoten
  • Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen

Over Fresko

Wat is uw vraagstuk over koeling? Bij Fresko worden we warm van alles wat koeltechniek aangaat. Maak kennis met onze specialistische kennis van koeltechnieken en klimaatbeheersing, maar ook met onze warme interesse voor u en uw situatie.

Specialist in koeling en klimaatbeheersing

Achter Fresko staat een team van koelspecialisten dat al jaren samenwerkt. Fresko adviseert en ontwerpt, levert en produceert, installeert en onderhoudt. Zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren zijn wij dé partner in koeltechniek. Onze roots liggen in het koelen voor retail en supermarkten, van vlees, groenten, vis en andere gevoelige producten. Van daaruit hebben wij ons doorontwikkeld tot een veelzijdig partner. U kunt bij Fresko terecht voor ieder koelproject, van losse airco-units tot grote industriële koelinstallaties en specialistische koelvraagstukken. Waar een standaardoplossing niet past, daar maakt Fresko het op maat, en waar geen software beschikbaar is, daar programmeren wij zelf nieuwe besturingsprogramma’s. Wat is uw koelvraagstuk?

Warme belangstelling

Bij Fresko staat de persoonlijke relatie voorop. Dit begint bij het stellen van de juiste vragen, wanneer u bij ons uw vraagstuk neerlegt. Het advies is persoonlijk en volledig voor u op maat. Hebt u al een koelinstallatie en loopt uw onderneming kans op schade door een niet werkende koelinstallatie? Fresko kent uw bedrijf én uw installatie en doet er alles aan om deze zo snel mogelijk gerepareerd te krijgen. Wij laten u niet in de kou staan met uw probleem!

Moderne koeltechnieken

De wereld van koeltechniek is veelzijdig en altijd in ontwikkeling. Daarom zorgen wij voortdurend voor opleiding van ons team en de laatste certificaten op koelgebied. Fresko heeft onder meer deze certificeringen in huis:

Uw partner in koeltechniek

Wilt u zelf eens de warme belangstelling, mogelijkheden en service van Fresko ervaren? Neem vrijblijvend contact met ons op!