• Vragen? (033) 299 0502
  • Lorentzweg 2a, Bunschoten
  • Vrijblijvend kennismaken

    Vrijblijvend kennismaken

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

HEEFT U EEN
VRAAG?

Wij helpen u
graag verder!

Voor een comfortabele leef- en werkomgeving is een goed klimaat essentieel. Fresko is specialist in klimaatbeheersing voor onder meer woningen, bedrijfspanden, kantoorgebouwen en verzorgingshuizen. Ieder project is anders, dus voor ieder project ziet de klimaatbeheersingsinstallatie er anders uit. Wij zorgen voor het klimaat dat jij nodig hebt.

Oplossingen voor klimaatbeheersing

De wereld van koeltechniek en klimaatbeheersing verandert voortdurend. Fresko heeft een breed scala aan technieken in huis voor klimaatbeheersing. Denk aan oplossingen als airconditioning , ventilatie- en recirculatieapparatuur, luchtbehandelingskasten (LBK), maar ook energiezuinige technieken zoals warmtepompen. We geven advies dat past bij jouw bedrijfspand en klimaatwensen. Zo zorgen we dat het optimale klimaat gerealiseerd wordt.

All-electric toekomst

De toekomst van klimaatbeheersing is ‘all-electric’, oftewel volledig elektrisch. De toepassing van fossiele brandstoffen zoals gas wordt verleden tijd. Fresko is specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame klimaatbeheersingsoplossingen. Voor zakelijk advies over subsidieregelingen voor bijvoorbeeld warmtepompen zijn wij een deskundig aanspreekpunt. Dan krijgt jouw bedrijfspand een energiezuinig én optimaal klimaat.

Offerte en advies

Voor zakelijk advies en het beste aanbod voor klimaatbeheersing in jouw project, kun je vertrouwen op Fresko.

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Initial Stage

MODERNSTE TECHNIEKEN

De ontwikkelingen in koeltechniek en klimaatbeheersing gaan snel. Wij leiden ons team voortdurend op, zodat u profiteert van de nieuwste ontwikkelingen.

Initial Stage

PERSOONLIJK

Van een airco-unit tot grote koelinstallaties voor de voedingsindustrie. Bij Fresko krijgt uw project onze warme en deskundige aandacht!

Initial Stage

Maatwerk

Is er geen geschikt af-fabriek product leverbaar? Wij leveren maatwerk oplossingen, van koelapparatuur tot bedieningsprogramma’s.

ANDERE DIENSTEN

Koeltechniek

Koeltechniek

Van grote koelinstallaties voor de voedselindustrie tot de koelkast in de keuken; de impact van koeltechniek op het dagelijks leven is enorm. En daarom worden wij er warm van.

Lees meer
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Fresko is specialist in klimaatbeheersing voor onder meer bedrijfspanden, kantoorgebouwen en verzorgingshuizen. Wij zorgen voor het klimaat dat jij nodig hebt.

Lees meer
Ijsmachines

Ijsmachines

Fresko is trotse dealer van de bekende Maja ijsmachines. Met deze ijsmachines kun je producten koelen en bevochtigen waar nodig. Of het nou kilo’s of tonnen ijs betreft, wij hebben de juiste oplossing.

Lees meer