• Vragen? (033) 299 0502
  • Lorentzweg 2a, Bunschoten
  • Vrijblijvend kennismaken

    Vrijblijvend kennismaken

Koeltechniek

Koeltechniek

HEEFT U EEN
VRAAG?

Wij helpen u
graag verder!

Zoek jij naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor al je koelbehoeften? Dan kun je deze zoektocht nu staken. Onze koelinstallaties zijn de perfecte keuze als je waarde hecht aan een duurzame investering en een efficiënte koeloplossing. De installaties werken namelijk op basis van het natuurlijke koudemiddel CO2.

Als ervaren speler in de koeltechniekbranche kennen wij de voordelen van een koelinstallatie op basis van CO2: het is een natuurlijk koudemiddel, zonder schadelijke milieueffecten. Daarmee is het de beste vervanger voor chemische koudemiddelen.

PRODUCTKOELING

Wij regelen de koeltechniek voor iedere situatie. Fresko levert, installeert en onderhoudt koelinstallaties en maakt deze waar nodig op maat! Denk aan installaties voor koelcellen of vriescel, opslagwerkbanken voor restaurants, gekoelde toonbanken en koelvitrines. Er zijn zelfs mogelijkheden voor overzichtelijke wandkoelingen of wijnopslag. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring in koeltechniek voor de retail en voedingsindustrie, evenals onze brede kennis aan productsoorten.

En onze koelinstallaties? Die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen in duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Waar je dat aan merkt? De ongeëvenaarde koelcapaciteit met het minimale energieverbruik. Zo verklein je de ecologische voetafdruk én valt de energierekening lager uit.

Bovendien hebben onze CO2-koelinstallaties een zeer lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Zo geniet je jarenlang van een betrouwbare koeloplossing zonder je zorgen te maken over dure reparaties of vervangingen.

GROTE PROJECTEN

Een deskundige koeloplossing nodig in de voedingsindustrie? Fresko stapt in tijdens het ontwerpproces en realiseert dit voor je! Op ons vakmanschap kun je altijd vertrouwen. Wij werken ook samen met loodgieters en installateurs, dus vraag daar gerust naar. Voor snel en gedegen onderhoud van koeltechnische installaties kun je ook bij ons terecht.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Het is extra bijzonder dat onze koelinstallaties op CO2-basis voldoen aan de strengste regelgeving en milieunormen. Met onze koelinstallaties lever je een bijdrage aan een gezondere planeet. En daarmee een betere toekomst voor de komende generaties.

Kies daarom voor onze ervaring en expertise in de koeltechniekbranche en investeer in een duurzame en betrouwbare koeloplossing op basis van CO2. Dan zorgen wij voor een optimale oplossing voor jouw bedrijf.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Initial Stage

MODERNSTE TECHNIEKEN

De ontwikkelingen in koeltechniek en klimaatbeheersing gaan snel. Wij leiden ons team voortdurend op. Zo profiteer jij constant van de nieuwste ontwikkelingen.

Initial Stage

PERSOONLIJK

Van een airco-unit tot grote koelinstallaties voor de voedingsindustrie. Bij Fresko krijgt uw project onze warme en deskundige aandacht!

Initial Stage

Maatwerk

Is er geen geschikt af-fabriek product leverbaar? Wij leveren maatwerk oplossingen, van koelapparatuur tot bedieningsprogramma’s.

ANDERE DIENSTEN

Koeltechniek

Koeltechniek

Van grote koelinstallaties voor de voedselindustrie tot de koelkast in de keuken; de impact van koeltechniek op het dagelijks leven is enorm. En daarom worden wij er warm van.

Lees meer
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Fresko is specialist in klimaatbeheersing voor onder meer bedrijfspanden, kantoorgebouwen en verzorgingshuizen. Wij zorgen voor het klimaat dat jij nodig hebt.

Lees meer
Ijsmachines

Ijsmachines

Fresko is trotse dealer van de bekende Maja ijsmachines. Met deze ijsmachines kun je producten koelen en bevochtigen waar nodig. Of het nou kilo’s of tonnen ijs betreft, wij hebben de juiste oplossing.

Lees meer