• Vragen? (033) 299 0502
  • De Hooistreep 10, Bunschoten
  • Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen

Diensten

Koeltechniek

Kunt u zich een leven zonder koeltechniek voorstellen? Van grote koelinstallaties voor de voedselindustrie tot de koelkast in de keuken; de impact van koeltechniek op het dagelijks leven is enorm! En daarom worden wij er warm van. Maak kennis met de mogelijkheden van Fresko Koeltechniek!

Productkoeling

Voor welke situatie hebt u koeltechniek nodig? Fresko Koeltechniek levert, installeert en onderhoudt koelinstallaties en maakt deze waar nodig op maat! Denkt u hierbij aan installaties voor uw koelcel of vriescel, standaard of op maat gemaakte opslag werkbanken voor uw restaurant, gekoelde toonbanken en koelvitrines, of zelfs een overzichtelijke wandkoeling en wijnopslag. Fresko biedt u kennis van vele productsoorten en jarenlange ervaring in koeltechniek voor retail en de voedingsindustrie!

Optimaal gekoelde producten

Het samenstellen van een koelinstallatie begint bij het stellen van de juiste vragen. Welke producten wilt u koelen? Op welke temperatuur wilt u ze bewaren? Welke temperatuur hebben de producten wanneer ze de gekoelde ruimte ingaan? En hoe kwetsbaar is het product? Hoe snel mag het koelen? Ons advies bouwen wij op basis van jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende productgroepen adviseren. Het resultaat voor u? Een optimaal werkende installatie met optimaal gekoelde producten!

Grote projecten

Hebt u koeltechniek nodig voor een groot project voor de voedingsindustrie? Fresko Koeltechniek stapt graag in tijdens het ontwerpproces om met u de beste koeloplossing te realiseren! Tijdens de realisatie kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Vraag ook naar onze mogelijkheden om samen te werken met loodgieters en installateurs. Zoekt u een betrouwbare en snelle partner voor het onderhoud van uw koelinstallatie? Neem dan gerust contact op met Fresko Koeltechniek!

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Projecten

Geïnteresseerd?

IJsmachines

Met schilferijs en scherfijs creëert u de juiste omstandigheden om uw voedingsproducten te bewaren, te presenteren en te transporteren. Fresko Koeltechniek is specialist in het leveren van scherfijsmachines en schilferijsmachines voor de voedingsindustrie. Met deze ijsmachines kunt u de producten koelen, maar ook bevochtigen waar nodig. Of u nu ijs nodig hebt ik kilogrammen of in tonnen per dag, Fresko Koeltechniek heeft de beste oplossing!

Scherfijsmachines

Scherfijs is ideaal voor het transport of de opslag van product. Het heeft een temperatuur van circa -9⁰ Celsius. Omdat het volledig is bevroren wanneer het uit de ijsmachine komt, wordt het ‘droogijs‘ genoemd. Scherfijs is makkelijk te doseren en zorgt voor een goede verdeling in warmteoverdracht.

Schilferijsmachines

Het ijs uit de schilferijsmachine is tussen -1⁰ en 0⁰ Celsius. Het is voor 70% bevroren en wordt daarom ‘nat ijs’ genoemd. Met schilferijs maakt u een perfecte presentatie voor verse producten, zoals schalen met vlees, verse vis of salades.

Maja ijsmachines

Fresko is trotse dealer van de bekende Maja schilferijsmachines. Dit degelijke Zuid-Duitse merk levert al sinds 1955 apparatuur voor de voedingsindustrie. De Maja scherfijsmachines en schilferijsmachines staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid, hygiëne en constante prestaties. Lees hier meer over de ijsmachines van Maja.

IJsmachines op uw wensen afgestemd

Voor welke situatie hebt u ijs nodig? Samen met u kijken we naar welk materiaal u nodig hebt en naar de hoeveelheid ijs die per dag geproduceerd moet worden. Voor uw horecagelegenheid nemen we ook het uiterlijk van de ijsmachine in overweging. Waar nodig passen we een machine voor u aan en maken we voor u een oplossing op maat! Kortom, bij Fresko Koeltechniek vindt u de perfecte ijsmachine voor uw situatie!

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Projecten

Geïnteresseerd?

Klimaatbeheersing

Om prettig te kunnen leven en werken is een goed klimaat zeer belangrijk. Fresko Koeltechniek is specialist in klimaatbeheersing voor onder meer woningen, bedrijfspanden, kantoorgebouwen, verzorgingshuizen. Ieder project is anders, dus voor ieder project ziet de klimaatbeheersingsinstallatie er anders uit. Welk klimaat zoekt u?

Oplossingen voor klimaatbeheersing

De wereld van koeltechniek is voortdurend in beweging. Fresko Koeltechniek biedt u een breed scala aan technieken om het klimaat te regelen. Graag adviseren wij u over oplossingen als airconditioning , ventilatie recirculatie, luchtbehandelingskasten (LBK) en moderne energiezuinige technieken als warmtepompen . Graag denken we mee in het ontwerp van de woning of het pand om het best mogelijke klimaat te bereiken!

All-electric toekomst

De toekomst van klimaatbeheersing is ‘all-electric’, oftewel volledig elektrisch. De toepassing van fossiele brandstoffen zoals gas verdwijnt hiermee uit beeld. Fresko Koeltechniek is specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame klimaatbeheersingsoplossingen. Wij adviseren u daarom ook graag over subsidieregelingen voor warmtepompen, zowel voor in huizen als voor zakelijke instanties. Zo maken we een aangenaam klimaat in uw energiezuinige woning en bedrijfspand mogelijk!

Offerte en advies

Zoekt u persoonlijk advies of het beste aanbod voor de klimaatbeheersingsinstallatie in uw project? Vertrouw op de persoonlijke aanpak van Fresko Koeltechniek!

Vraag hier uw offerte aan

Neem contact met ons op

Projecten

Geïnteresseerd?

Airconditioning

In ons dagelijks leven neemt airconditioning een steeds grotere plek in. Het zorgt voor een aangenaam leefklimaat, maar creëert ook de juiste werkomstandigheden! Heeft u plannen voor een nieuw winkelpand, een kantorengebouw, een geconditioneerd pakhuis of een industriële installatie? Fresko Koeltechniek adviseert, ontwerpt, produceert, installeert én onderhoudt uw airco-installatie!

Airconditioning-oplossingen op maat

Voor al onze airconditioninginstallaties passen we materialen van A-merken toe. Hebt u echter een situatie waarvoor geen passende installatie te vinden is? Dan maken we deze voor u op maat! Fresko Koeltechniek heeft de kennis en vakmanschap in huis om voor uw project een unieke airconditioning samen te stellen.

Aangenaam leven

Een juiste omgevingstemperatuur en -ventilatie is belangrijk om te leven en optimaal te kunnen werken. Fresko Koeltechniek is daarom uw partner voor het installeren en onderhouden van de airco-installatie in uw bedrijfspand. Niet alleen koelen, maar ook verwarmen en ventileren horen tot de mogelijkheden. Hierbij adviseren wij u over de meest energiezuinige oplossingen, om zo goed mogelijk met het milieu en uw portemonnee om te gaan. Lees hier meer over de klimaatbeheersingstechnieken van Fresko Koeltechniek.

Advies en offerte

Zoekt u advies over airconditioning? Of ontvangt u graag direct een offerte voor de airconditioninginstallatie die u zoekt? Wij helpen u graag!

Vraag een offerte aan

Neem contact op voor advies

Projecten

Geïnteresseerd?